skip to Main Content
ota_yhteytta_

Koulutus- ja konsultointipalvelu

Tarjoamme graafisten ohjelmistojen koulutusta yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Koulutusaiheitamme ovat graafinen suunnittelu, taittaminen, digitaalinen kuvankäsittely, multimedia, markkinointi, web-sivujen suunnittelu ja ohjelmointi. Koulutuksen teoriaopetuksen tukena on opetusmateriaaleja (opetusmonisteet ja kurssin web-sivusto) sekä käytännön läheisiä harjoituksia. Koulutukset ovat joustavia ja suunnitellaan yritysten tarpeiden mukaisesti.

Lisätietoa tarjoamistamme kursseista saat puhelimitse numerosta 050 407 77527 tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä

Alkavat kurssit

Wordpress -kurssi / Turku
9.–10.5.2018. Klo 9.00–16.00

TURVALLISET VERKKOSIVUT WORDPRESS -JULKAISUJÄRJESTELMÄLLÄ
WordPress -kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään verkkosivustoja WordPress julkaisujärjestelmällä.

Kesto: 2 pv. Hinta: 1200 € (alv.0)

 

InDesign -perusteet / Turku
23.–24.5.2018. Klo 9.00–16.00

INDESING -PERUSKURSSI
InDesignilla suunnittelet ja toteutat julkaisuvalmista markkinointimateriaalia painettavaksi. InDesignilla taitat esim. pakkausaineistot, monisivuiset esitteet, mainokset ja lehti-ilmoitukset.

Kesto: 2 pv. Hinta: 850 € (alv.0)

Koulutus on mahdollista toteuttaa myös yksityisopetuksena ja ajankohdan voimme sopia yrityksen toiveiden mukaan. Kouluttajina toimii alan kokeneet ammattilaiset, jotka ovat säännöllisesti tekemisissä tuotannon toteutusten ja alan kehityksen kanssa.

Vastuukouluttaja toimii Sari Ala-Nissilä  digitaalisen median ja graafisen viestinnän kouluttaja). Sarilla on alalta yli kymmenen vuoden kokemus suunnittelijana ja teknisenä toteuttaja sekä markkinointiviestinnän kouluttajana.

Lisätietoa kursseista saat sähköpostitse sari.ala-nissila (at)mainostoimistointo.fi tai puh. 0504077527

Ota yhteyttä

Varaa kurssipaikkasi tästä / Ilmoittautumislomake

Wordpress -kurssiInDesign -perusteet